تبلیغات
گراناز - غذای محبوب مردم ساربوک
خورشت انار دانه{انارینک}
مواد لازم:
انار دانه شدهترش خشک شده نیم کیلو
گوشت سر دست خورشتی گوسفندی نیم کیلو
پیاز 2عدد متوسط
ادویه خورشتی بلوچستان(زیره-تخم گشنیز-فلفل قرمز- فلفل سیاه) به مقدار لازم به همراه مقداری
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه:
قبل از شروع به پختن خورشت ابتدا انار دانه ها را کوبیده یا آسیاب می کنیم بعد بعد به اندازه ای که می خواهیم خورشت آب داشته باشد آب میزیریم حودودا نیم ساعت می گذاریم تا خیس بکشد سپس انار ها را صاف می کنیم و زمان می دهیم تا ته نشین شود.
حالا پیازها را بنا به سلیقه خود خرد کرده و در مقداری روغن تفت می دهیم بعد گوشت را اضافه می کنیم و آنرا به همراه پیاز تفت می دهیم و به گوشت اضافه می کنیم ادویه را نیز به همراه مواد سرخ می کنیم تا عطر آن فضا را پر کند
بعد از انجام دادن این مراحل آب صاف شده از انار دانه ترش را داخل خورشت می ریزیم و زمان می دهیم تا پخته شودجابیفتدکمی غلیظ که شد    ان رابانان برنجی نوش جان کنید
                                                                          نوش جان                                                                                                                                                                                                                   


تاریخ : سه شنبه 1 مرداد 1392 | 02:26 ق.ظ | نویسنده : سارا بلوچ | نظرات